Processer – CNC rørbukning, profilvalsning og robotsvejsning

Vi tilbyder metalbearbejdning med særlig fokus på avanceret 3D CNC rørbukning, CNC valsning, rør og profilvalsning, rørbearbejdning og svejsning i både runde rør og profil rør m.v.

Metalafdeling

Vi tilbyder metalbearbejdning med særlig fokus på avanceret 3D CNC rørbukning, CNC valsning, rør og profilvalsning, rørbearbejdning og svejsning i både runde rør og profil rør m.v.

ML Industries har mange års erfaring med rørbukning/valsning, profilvalsning og rørbearbejdning, Vi mestre al rørbukning fra simple løsninger til avanceret 3D CNC rørbukning og der forarbejder både sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing i dimensioner fra Ø4mm. til Ø60mm.

Vores kunder findes inden for mange segmenter, herunder bla. møbelindustri, vindindustrien, procesindustri, rehab, transport sektoren, landbrug sektoren.

Moderne teknologi

Vi råder over en topmoderne maskinpark, og vores høje grad af automatisering gør os i stand til at producere effektivt, i høj kvalitet og med stor fleksibilitet. Dette er nøglen til at levere høj konkurrenceevne, til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om vores kvalitetspolitik her.

Vi har en høj grad af automation inden for både bukning, valsning og svejsning, og med vores bredde i maskinparken finder vi altid det rette set up i forholde til vore kunders specifikke ønsker og behov.

Kontakt os

Hvis du finder vores arbejde indenfor CNC rørbukning og valsning af rør interessant, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vores metalafdeling tilbyder bla.:

 • Avanceret 3D CNC rørbukning med stor præcision
 • CNC Rør- og profilvalsning
 • Robotsvejsning
 • TIG og MIG/MAG svejsning
 • Standsning/Lokning
 • Fuldautomatiske savecentre
 • Bearbejdning

Avanceret 3D CNC rørbukning med integreret valsning og med stor præcision

ML Industries råder over en række af rør og profil bukkemaskiner, fra traditionelle CNC bukkemaskiner til høj avanceret 3D CNC bukkemaskiner.

Vi har som det nyeste investeret i en ny 9 akse højautomatisk 3D CNC rørbukker med integreret højre/venstre bukke & valsefunktion og med al tilgængelig software. Software, der gør, at vi blandt andet digitalt kan håndtere fil tegningen direkte fra kunden, som eksempelvis at simulere emnet og bukkeprocessen på avanceret software, og tjekke emnet for eventuelle bukketekniske udfordringer, så vi er sikre på at opfylde dine ønsker og behov til fulde.

3D CNC rørbukningen foretages i både simple og komplekse rør med høje krav til finish og kvalitet, og i både små og store seriestørrelser.

Har du et ønske, der rækker ud over vores komplekse standardmatrice program, har vi vores egen konstruktions- og værktøjsafdeling, hvor vi selv udvikler og fremstiller bukkematricer. Vi kan dermed hurtigt fremstille de nødvendige værktøjer til din specifikke bukkeopgave.

CNC Rør- og profilvalsning

Indenfor CNC rør -og profilvalsning, kan vi valse et stort udvalg af rør, firkant rør og profiler, stang og fladprofil med radier fra ca. 200 mm til uendeligt, alt efter materiale, godstykkelse og øvrige udformning. CNC styringen sikre en høj nøjagtighed og gentagelses procent.

Robotsvejsning / svejsning

Robotsvejsning med MIG/MAG, TIG samt Plasma svejseprocesser på 9 akse svejserobot fra Migatronic Automation. Robotanlægget er bygget op omkring FANUC Svejserobot type ArcMate 120iC/10L med en rækkevidde på 2009 mm.

Anlægget er monteret med et fuldautomatisk taktbord, med 180° drejning, mellem to faste positioner. Taktbordet har aksestyrede rotationsenheder på begge sider af bordet for rotation af emner. Robotløsningen har alt alt i udstyr, bla. Coordinated Motion. Med denne funktion opnås der fuld sammenhæng mellem bevægelse af robot og eksterne akser. Funktionen er især påkrævet, når svejsning skal foregå, medens emnet bevæges af en ekstern akse. Robotten ved hvor den er i forhold til emnet og kan derfor fastholde sin position og pistolretning i forhold til emnet, når dette bevæges.

Af andet ekstra udstyr kan nævnes Touch Sense Start-/slutpunktssøgning. Funktion hvor robotten ved søgebevægelse finder den nøjagtige position af et svejsepunkt. Søgningen kan udføres og korrigere i 1,2 eller 3 dimensioner. Kontakt med emnet registreres elektrisk med enten trådende eller gasdyse.

Max. emnestørrelse på fixtur: 1700×1000 mm.
Max. emne vægt 250 kg.

Høj præcision – levering til tiden

Vi er vant til at håndtere produkter og processer med høje krav til præcision og vi har løbende udviklet vores produktion og kompetencer i denne retning. Dette ledsages af en effektiv logistik og ordrehåndtering, hvor der er kort vej fra forespørgsel til produktion og efterfølgende levering til tiden.

Pulverlakeringsafdeling

ML Industries har gennem mere end 40 år udviklet virksomhedens kompetencer indenfor pulverlakering, hvor vi på vores automatiserede og manuelle linje kan håndtere mange forskellige opgaver inden for blandt andet:

 • Jern / Stål
 • Rustfri stål
 • Aluminium
 • Støbegods
 • Magnesium

Pulverlakering er den mest skånsomme måde at overfladebehandle på, og er samtidig den mest slidstærke og ensartede overflade, der kan opnås.

Automatiseret linje

ML Industries råder over en automatiseret og moderne pulverlakeringslinje med integreret forbehandling, der sikrer optimal kvalitet og samtidigt opfylder nutidens miljøkrav.

Manuel linje

På vores manuelle linje lakerer vi typisk mindre & mellemstore serier. Desuden anvendes det til større komplicerede special opgaver, test, forsøg og diverse prøve serier.

Emnestørrelser

Automatisk anlægManuelt anlæg
Længde30003600
Bredde8001500
Højde12001600
Vægt100250

En verden af farver

Vi har altid et bredt udvalg af farver på eget lager inden for standard RAL farve serien. Desuden har vi speciel- og effekt pulverlakker, som du kan vælge imellem. Øvrige farver leveres fra dag til dag, direkte fra vores faste pulverlak leverandører.
(Special lakker kan der forekomme længere leveringstid på)

Klargøring og forbehandling

Med kvalitet og levetid i fokus sørger ML Industries også for rensning emner inden endelig overflade påføres.

Forbehandling

Hos ML Industries anvender vi et lukket tunnel sprøjte forbehandlingsanlæg med 0-udslip til det interne/eksterne miljø. Badene bliver kontrolleret via præcise målinger så de altid er i perfekt balance.

Forbehandling er en høj alkalisk affedtning, med Zirkonium konversion (Cr. Fri.) og består af 6 trin:

 1. Høj alkalisk affedtning og fosfatering
 2. Skylning + Skylning – ledningsvand
 3. Zirkonium konversion
 4. Skylning – demineraliseret vand
 5. Skylning – demineraliseret vand
 6. Tørring – 110-130 grader

Slyngrensning

Vi tilbyder også slyngrensning med stålkugler i automat anlæg, til fjernelse af evt. glødeskaller, rust, slibestøv m.m.

Emner skal have en godstykkelse på mindst 3mm, og maksimalt være Ø1800 x 500 mm.

Sandblæsning & Glasblæsning tilbydes igennem samarbejdspartner i nærområdet.

Montage og systemleverancer

Flere og flere kunder ønsker at gå i partnerskab med en totalleverandør, der kan levere en samlet løsning og håndtere mange processer under samme tag – Det kan vi!

For mange af vores kunder håndterer vi således alle processer fra metalbearbejdning, pulverlakering, montage, pakning og forsendelse.

Systemleverancer

ML Industries kan træde til, hvor kunden ønsker det, og enten være en del af processen eller håndtere hele forløbet fra produktions start til levering.

 • Konstruktion
 • 3D CAD
 • Produktion
 • Overflade
 • Lakering
 • Montage
 • Pakning
 • Labels
 • Forsendelse

Industriel produktionspartner

Gennem tillid og troværdighed ønsker ML Industries at opbygge langvarige forhold til vores samarbejdspartnere, og mange har brugt os som underleverandør eller systemleverandør i mange år.

Vi anvender moderne teknologi og IT for at støtte og give ethvert projekt, det bedste grundlag fra start til slut.

Vi er løsningsorienteret, og står til rådighed med vores kompetencer som din industrielle sparringspartner gennem hele forløbet start til slut fra projektering, igennem total produktion, til levering af emner.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til CNC Rørbukning, Robotsvejsning rør og profilvalsning eller andet metalbearbejdning, er du mere end velkommen til, at kontakte os på vores mail mlindustries@mlindustries.dk eller ringe til os på +45 98 93 87 88. Vi glæder os til at høre fra dig.

Åbningstider

Produktion – Varemodtagelse/Forsendelse

Mandag – Torsdag 07.00 – 15.30
Fredag 07.00 – 12.00

 

Administration

Mandag – Torsdag 08.00 – 15.30
Fredag 08.00 – 13.00

Kontaktpersoner

Logistikkoordinator
Rikke Overgaard Olesen
+45 51 51 25 87
rikke@mlindustries.dk

Salgs- proces & kvalitets teknikker
Mogens Kilde
+45 30 73 49 00
mogens@mlindustries.dk

CEO
Lasse Astorp Malmgaard
+45 51 51 25 86
lasse@mlindustries.dk

Ordre mail
ordre@mlindustries.dk

Faktura mail leverandører
faktura@mlindustries.dk

Bogholderi
Pernille Skov Nielsen
bogholderi@mlindustries.dk