Info

Historie

ML Industries har mere end 40 års erfaring som underleverandør inden for moderne metalbearbejdning, pulverlakering og montage af produkter til den kvalitetsbevidste kunde. Vi fungerer som din underleverandør og partner helt fra begyndelsen, hvor vi gerne deltager i design- og konstruktionsprincipper for at sikre de bedste løsninger i samspillet mellem produktudvikling og produktion.

ML Industrries ejes og ledes i dag af Lasse Astorp Malmgaard, som er 2. generation i det familiegrundlagte virksomhed. Virksomheden råder i dag over 3.000 m2 produktionslokaler i industrikvarteret i Bindslev ved Hjørring i Nordjylland, beskæftiger over 20 medarbejdere, og er i rivende udvikling.

ML Industries har fra begyndelsen haft en stabil og positiv udvikling, og fremstår i dag som en moderne og velkonsolideret virksomhed.

 

Værdier

Kvalitet, knowhow, partnerskab og loyalitet er nogle af de kærneværdier ML Industries bygger på. Vi indgår typisk i langvarige kunderelationer og sætter en ære i at opbygge et stabilt partnerskab, hvor udvikling, optimering og effektiv logistik, spiller en central rolle i vores fælles målsætninger.

Vi lægger vægt på præcision – både i fremstilling og ved levering. Vor mangeårige knowhow inden for vores kerneområder, gør, at vi er en stabil og samvittighedsfuld leverandør. Vi overvåger løbende ny teknologi, medarbejderkompetencer og kvaliteten af vores produkter. På den måde sikrer vi, at vores ydel ser altid er i overensstemmelse med kundernes ønsker.

ML Industries er 100% underleverandør, uden egenproduktion.

 

Certificeret kvalitet

Et højt kvalitetsniveau er vores naturlige standard. Vi sætter en stor ære i at vores kvalitet lever op til vores kunders krav og forventninger, og arbejder ud fra at ensartethed og stabile leverancer er grundlaget for langsigtet succes.

ML Industries er DS/EN ISO 9001:2015 kvalitets certificerede igennem Bureau Veritas.

Ferielukning & Lukkedage 2020

Udover de nationale helligdage holder ML Industries lukket følgende dage i 2020.
01. maj
22. maj (Fredag efter Kr. Himmelfart)
05. juni (Grundlovsdag)
13. juli til 03. august (Sommerferie uge 29-30-31)
23. december til 05. januar 2021 (Juleferie)

Medarbejdere

ML Industries beskæftiger over 20 engagerede og kompetente medarbejdere, der er højt specialiserede
inden for vores kerneområder.

Logistikkoordinator
Tina Vigsø Kær
Direkte: +45 51 51 25 87
Mail: tina@mlindustries.dk

CEO
Lasse Astorp Malmgaard
Direkte: +45 51 51 25 86
Mail: lasse@mlindustries.dk

Bogholderi
Pernille Skov Nielsen
Mail: bogholderi@mlindustries.dk

Åbningstider

Produktion – Varemodtagelse/Forsendelse

Mandag – Torsdag07.00 – 15.30
Fredag07.00 – 12.00

Administration

Mandag – Torsdag08.00 – 15.30
Fredag08.00 – 13.00